Om Hallarnas Bygg

Hallarnas Bygg grundades redan 1976 av Kjell Larsson. Lokalerna fanns då vid Partihallarna och det blev direkt många jobb för kommunens Saluhallsförvaltning. Och på den vägen är det. Sedan dess har verksamheten hela tiden utvecklats. 2017 såldes Hallarnas Bygg AB till byggkoncernen B38.
Göteborgs kommun är än idag vår största uppdragsgivare. Vi bygger skolor, sjukhus, daghem, äldreboenden, kontor och mycket annat. Och vi gör både renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och nybyggen. Självklart har vi också både landsting och privata fastighetsbolag bland våra kunder.

Många av våra snickare har varit anställda i över tjugofem år hos oss, vilket måste betyda att de trivs bra!  Under åren har de fått stor vana vid att arbeta i speciella miljöer vilket gör att vi vet hur vi ska angripa och lösa arbetsuppgifter, samtidigt som vi tar stor hänsyn till den pågående verksamheten som ofta förekommer i många av våra byggprojekt. Det ger oss trygghet att veta att vi har stor erfarenhet och kompetens bland vår personal.

Thomas Karlsson thomas.karlsson@hallarnas.se 0733-81 46 08 VD

Hallarnas Bygg AB
Krokslättsgatan 5
431 67 Mölndal
Tel: 031-81 56 00
Fax:031-20 22 33
Epost: info@hallarnas.se

Comments are closed.